Skip to content
Metge saludant al seu pacient

Història

L’any 1993 Sophos inicia la seva activitat amb la Residència Sophos Mas el Ricart, ubicada en una masia rústica en el terme municipal de Gurb (Osona). Va ser tancada l’any 2008, ja que no reunia les condicions estructurals necessàries per a desenvolupar el model de qualitat de Sophos..

El 2005 es crea la Fundació Privada Sophos amb la finalitat de promoure el desenvolupament de centres, programes, projectes d’investigació i cursos de formació en l’àmbit de la gent gran; així com de sensibilitzar a l’opinió pública i agents socials respecte a les necessitats d’aquest sector de la població.

Des de 1995 els centres disposen de places públiques del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, com a centre concertat o col·laborador.

Centre Residencial Sant Vicenç dels Horts

Es va inaugurar l’any 1994, ubicat al terme municipal de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). La seva capacitat és de 52 places residencials i 8 places de centre de dia.
Residència a Sant Vicenç dels Horts

Centre Residencial Barberà del Vallès

Es va inaugurar l’any 1995, ubicat al terme municipal de Barberà del Vallès (Vallès Occidental). La seva capacitat és de 103 places residencials i 25 places de centre de dia.
Residencia a Barberà del Vallès

Centre Residencial Sant Joan Despí

Es va inaugurar l’any 2005, ubicat al terme municipal de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). La seva capacitat és de 117 places residencials i 65 de centre de dia.
Residencia a Sant Joan Despí

Façana Residència Les Oliveres

Les Oliveres – Cervelló

Incorporació al Grup Sophos el 2021

Residència Les Oliveres

Edifici Centre Residencial els Pallaresos

Centre Residencial Els Pallaresos

Incorporació al Grup Sophos el 2021

Residència Els Pallaresos

NOU Centre Sant Vicenç dels Horts

Projectes NOU Centre Sant Vicenç dels Horts